Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.05.2019.

17:28

Serija A: Udineze i Empoli ostvarili bitne pobede u borbi za opstanak

Fudbaleri Udinezea pobedili su u gostima ekipu Frosinonea sa 3:1, u utakmici 36. kola Serije A i tako napravili veliki korak ka opstanku.

Izvor: LN

Autor: LN

Serija A: Udineze i Empoli ostvarili bitne pobede u borbi za opstanak
PA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Udineze je, dva kola pre kraja, na 16. mestu na tabeli sa 37 bodova, odnosno ima bod više od Đenoe, a dva od Empolija. Frosinone je pretposlednji sa 24 bodova.

Dvostruki strelac za Udineze bio je Stefano Okaka, u 11. i 45. minutu, a u strelce se upisao i Samir u 41. minutu. Jedini gol za domaći tim postigao je Federiko Dionisi u 85. minutu.

Nadu da može do opstanka sačuvao je i Empoli koji je u gostima slavio protiv Sampdorije sa 2:1.

Empoli je na 19. mestu na tabeli sa 35 bodova, dok je Sampdorija je i dalje deveta sa 49 bodova.

Strelci za Empoli bili su Dijego Farajis u 56. i đovani di Lorenco u 75. minutu, dok je jedini gol za Sampdoriju postigao Fabio Kvaljarela pogotkom sa bele tačke u 91. minutu.

Ranije danas, fudbaleri Torina su pobedili na svom terenu Sasuolo sa 3:2 i ostali u trci za Evropu. Torino je šesti na tabeli sa 60 bodova, odnosno imaju dva boda manje od Milana, a tri od Intera. Na drugoj strani, Sasuolo je na desetom mestu sa 42 osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve