Nova vest
Fudbal

Subota, 11.05.2019.

19:00

Goleada u Kruševcu, gužva na začelju Superlige

Fudbaleri Napretka i Radničkog iz Niša odigrali su 3:3, u 36. kolu Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Goleada u Kruševcu, gužva na začelju Superlige
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

U prvom poluvremenu videli smo čak pet golova, dva u mreži domaćeg sastava, odnosno tri u mreži gostiju.

Napredak je preko Nusevića došao do prednosti, potom je Noma izjednačio, dok je Endiaje u 24. minutu ponovo doneo prednost Kruševljanima.

Nišlije su preko Petra Grbića uspele da izjednače na 2:2, dok je konačan rezultat prvog poluvremena postavio Ivanović u 42. minutu. Dugo je Napredak vodio, međutim nisu uspeli da izdrže do kraja.

Petrović je u 84. minutu poravnao rezultat na 3:3 i do kraja se nije menjao. Radnički je drugi sa 47 bodova, dok je Napredak šesti sa 28.

U preostalom meču plej-ofa ekipe Mladost i Čukaričkog odigrale su 1:1.

Kada je reč o plej-autu, viđeno je dosta zanimljivih rezultata. Zemun je posle preokreta savladao Radnik i zadržao je šanse za ostanak, Voždovac je i matematički obezbedio elitu sledeće sezone, dok je Dinamo Vranje slavio protiv Spartaka. Bez golova odigrali su Mačva i Rad.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve