Nova vest
Fudbal

Subota, 11.05.2019.

14:46

Merson: Ako Junajted ne pobedi Kardif, Ole može da dobije otkaz

Bivši engleski fudbaler Pol Merson ubeđen je da bi menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer mogao da bude otpušten ako tim ne pobedi Kardif.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Merson: Ako Junajted ne pobedi Kardif, Ole može da dobije otkaz
Photo by Bryn Lennon/Getty Images

Junajted na "Old Trafordu" u nedelju od 16 časova dočekuje Velšane i sve osim pobede domaćina bilo bi za navijače kluba zabrinjavajuće.

Merson je rekao da bi u slučaju novog neuspeha, moglo da bude ozbiljnih sastanaka čelnika kluba pa čak i da se Solskjer nađe u neprilici.

"Ništa me u fudbalu ne može iznenaditi. Ako izgube od Kardifa ko zna šta može da se dogodi. Ne znam. Ne vidim da Solskjer može da ima ugovor kao Murinjo gde bi mu oni isplatiti dvadesetak miliona za odlazak. Mislim da će biti ozbiljnih sastanaka ako je dobiju ovu utakmicu", izjavio je Merson za "Skaj Sports".

Bez obzira što se najavljuju brojne promene u timu, Junajted ne bi smeo sebi da dozvoli da izgubi poslednji meč sezone pred svojim navijačima.

"Ako ne obrišu pod sa Kardifom, mogli biste ozbiljno da se zamislite i upitate da li su pogrešili sa Solskjerom. Da je imao ovakav start zar mislite da bi bio promovisan u trajnog menadžera? Nema šanse", zaključio je Merson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve