Nova vest
Fudbal

Petak, 10.05.2019.

20:21

Milojević: Profesionalno smo odigrali utakmicu; Radojičić: Zadovoljan igrom

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević pohvalio je profesionalni pristup svojih igrača, ali i izdanje onih koji su imali manju minutažu ove sezone.

Izvor: SN

Autor: SN

Milojević: Profesionalno smo odigrali utakmicu; Radojičić: Zadovoljan igrom
Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

"Mogu da budem zadovoljan igrom onih koji nisu imali toliko prilika. Jako je teško kada ne igrate da nadjete ritam, jer kroz treninge ne možete da imate takmičarski ritam. Profesionalno smo odradi utakmicu", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Zvezda je danas u Novom Sadu pobedila Proleter sa 1:0 u 36. kolu Super lige Srbije, a Milojević je ponovio da je on glavni krivac što pojedinci nisu imali veću minutažu, ali da su danas pokazali da zasluženo nose crveno-beli dres.

"Žao mi je što nisu imali veću, ali ja sam najodgovorniji. Pokazali su da treba da budu ovde. Imam veliki broj igrača na raspolaganju i vidi se da ovi što nisu igrali nisu u pravoj formi, ali vidi se i kod ovih što igraju povremeno da nisu baš u najboljoj formi. Ne razmišljamo sada o Kupu, već smo samo mislili na ovo da prvenstvo završimo na najbolji mogući način",
rekao je Milojević.

Trener Proletera Dragan Radojičić rekao je da "veoma zadovoljan" igrom, ali ne i rezultatom.

"Utisci su odlični! Jako sam zadovoljan igrom, ali ne mogu da budem zadovoljan rezultatom. Igrali smo protiv šampiona, učesnika Lige šampiona i bili smo dobri, imali smo šanse. Bilo je sjajnih akcija... Ali, Zvezda je Zvezda. Mnogo smo duela gubili na sredini. Bez obzira, zadovoljan sam izdanjem, kao i u svih šest utakmica u plej-ofu, ali ne i rezultatima. Da smo u glavi bili bolje pripremljeni za plej-of, možda bi i rezultati bili bolji", rekao je Radojičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve