Vuletić najavio žalbu: Idemo na sud, gde odluke nisu unapred skrojene

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić izrazio je nezadovoljstvo povodom priznavanja titule Crvenoj zvezdi iz 1946. godine.

LNIzvor: B92
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Pravna komisija Fudbalskog saveza Srbije prihvatila je incijativu Crvene zvezde da joj se prizna titula iz 1946. godine.

U petočlanoj komisiji nalazio se upravo Vuletić, profesor Pravnog fakulteta i potpredsednik crno-belih, a on je jedini bio protiv priznavanja uspeha crveno-belima.

"Tri člana komisije su glasala za, jedan je bio protiv, to sam bio ja. Ovo je poraz prava", izjavio je vidno nezadovoljni Vuletić.

On je zatim najavio žalbu na ovu odluku i jasno istakao da ovo nije kraj.

"Mi nećemo dozvoliti da se na ovakav način unižava pravo i mi ćemo nakon odluke Skupštine pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom Republike Srbije i tek nakon što najviša instanca donese odluku. Partizan ima iskustvo sa pobedama na sudu, gde odluke nisu unapred skrojene. I dalje govorim 'No passaran', ovo neće proći. Dok živim i dok dišem nadam se, Partizan se sa ovim neće složiti, jer jedna sila dignutih ruku ne može da bude jača od sile argumenata koje smo predočili", zaključio je potpredsednik Partizana.

strana 1 od 2 idi na stranu