Nova vest
Fudbal

Petak, 10.05.2019.

13:55

"Bejl će pre da ode u Kinu, nego u Premijer ligu"

Geret Bejl, fudbaler Real Madrida, nalazi se na izlaznim vratima "kraljevskog kluba", a platu koju traži teško će dobiti u nekom evropskom klubu.

Izvor: PT

Autor: PT

Photo by Denis Doyle/Getty Images

Bejl, koji se nalazi u velikom padu karijere, godinama ne može da ostane zdrav zbog silnih povreda, a platu koju prima u Realu nesrazmerna je njegovim partijama.

Velšanin prima oko 15 miliona evra godišnje i prema pisanjima stranih medija tražiće devetnaest od nekog drugog evropskog tima.

Teško da je neko spreman toliko da dâ Bejlu i zbog toga je realna opcija da ode u Kinu, a ne u Premijer ligu, smatra nekadašnji igrač Totenhema Tim Šervud.

"Mislim da će Bejl pre otići u Kinu, nego u Premijer ligu. Ako želi da zadrži ista primanja kao u Madridu, onda mislim da završiti u Kini", rekao je Šervud, a prenosi španski "AS".

Bejl je u Madrid došao 2013. godine u transferu vrednom 100 miliona evra, ali nikada nije potpuno opravdao uloženi novac. Ove sezone odigrao je 42 utakmica i ima učinak od 14 golova i šest asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve