Nova vest
Fudbal

Petak, 10.05.2019.

08:26

Rebić uvek zna – Hrvat slavio gol Jovića pre njegovog šuta FOTO/VIDEO

Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Ante Rebić znao je da će Luka Jović postići gol pre nego što je ovaj šutnuo u pravcu Kepe Arisabalage.

Izvor: PT

Autor: PT

Rebić uvek zna – Hrvat slavio gol Jovića pre njegovog šuta FOTO/VIDEO
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Ekipa iz Frankfurta nije uspela da se plasira u veliko finale Lige Evrope, pošto je posle penala izgubila od Čelsija u Londonu.

Jedini pogodak na meču za nemački sastav postigao je srpski fudbaler Luka Jović, koji je u 49. minutu, na asistenciju Mijata Gaćinovića, savladao Kepu.

Ono što je većini ljubitelja fudbala zapalo za oko je potez hrvatskog fudbalera Anta Rebića, koji je krenuo da se raduje golu, iako Jović još nije ni šutnuo loptu. Tu situaciju možete pogledati OVDE.

Ovo je još jednom pokazalo kakva hemija vlada u Ajntrahtu, koji je bio najprijatnije iznenađenje u Ligi Evrope. Međutim, nije ovo prvi put da se Rebić raduje pre pogotka Jovića, pošto je isto to uradio nekoliko nedelja ranije u Bundesligi.

Ostaje žal što se Frankfurt nije plasirao u finale, ali i pored toga iza njih je neverovatna sezona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve