Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.05.2019.

09:45

Veliki Tobi tešio Tadića, reprezentativac Srbije na ivici suza: Ovo nismo zaslužili FOTO

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić je veoma emotivno doživeo eliminaciju svog Ajaksa iz daljeg takmičenja u Ligi šampiona.

Izvor: SV

Autor: SV

Veliki Tobi tešio Tadića, reprezentativac Srbije na ivici suza: Ovo nismo zaslužili FOTO
Getty images

Jedan od najboljih fudbalera sveta u ovoj godini nije uspeo da se sa holandskom ekipom plasira u finale elitnog takmičenja, zbog poraza od Totenhema na svom terenu rezultatom 3:2.

"Kada imate osećaj da zaslužujete nešto i to ne dobijete, onda ste razočarani i ljuti. Niko nije očekivao od Ajaksa da bude u polufinalu, ovo je sjajan rezultat, ali... Veoma je tužno sve, veoma je loše, nismo zaslužili da se ovo dogodi", rekao je Tadić.

On je svoju spektakularnu sezonu u Ligi šampiona završio sa učešćem u deset postignutih golova svoje ekipe, a takav rezultat je zabeležio još samo fudbaler Barselone Lionel Mesi.

Tadić je dugo posle poslednjeg sudijskog zvižduka sedeo na travi stadiona u Amsterdamu, a utehu je pokušao da mu pruži nekadašnji saigrač iz Sautemptona, sada defanzivac Totenhema Tobi Alderveireld.

Embed from Getty Images

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve