Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.05.2019.

20:04

Pavkov: Teži gol nego protiv Liverpula

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov rekao je da je gol koji je postigao protiv Liverpula bio važniji, ali da je današnji protiv Vojvodine bio mnogo zahtevniji.

Izvor: SN

Autor: SN

Pavkov: Teži gol nego protiv Liverpula
Foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto

"Fantastičan gol stvarno, saigrači su ga odmah posle utakmice u svlačionici uporedili sa pogotkom Džejmsa Rodrigesa na Svetskom prvenstvu. Drago mi je što sam se na ovakav način upisao u listu strelaca. Nisam stigao još da pogledam snimak, ali sigurno ću to uraditi jer volim da gledam golove koje postižem", rekao je Pavkov.

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas u Novom Sadu Vojvodinu sa 5:0, a seriju pogodaka započeo je upravo Pavkov. Mnoge je taj gol podsetio na pogodak Zvezdinog špica protiv Liverpula.

"Gol protiv Liverpula je bio važniji, ali ovaj je mnogo zahtevniji. Pozicija je bila teža, morao sam da šutiram levom nogom tako da mi je bilo teže nego protiv Liverpula", rekao je Pavkov.

Pavkov je naveo da nije očekivao veliki aplauz kada je napuštao teren.

"Uglavnom me nisu ovako lepo dočekivali u Novom Sadu na prethodnih nekoliko utakmica tako da sam prijatno iznenadjen", rekao je on.

Naredni izazov izabranike Vladana Milojevića očekuje već u nedelju kada igraju protiv Mladosti.

"Idemo ka svom cilju, svi se borimo za titulu i ne odstupamo od toga. Danas nije bilo lako, kao što bi se reklo po rezultatu. Izuzetno je zahtevan teren, Vojvodina je pružala dobar otpor, ali na kraju smo mi slavili", rekao je Pavkov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve