Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.05.2019.

09:56

Ten Hag: Moji momci su lavovi

Trener Ajaksa Erik ten Hag bio je vidno zadovoljan posle pobede njegovih izabranika na utakmici sa Totenhemom u Londonu (1:0).

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ten Hag: Moji momci su lavovi
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Ajaks je tako stekao prednost pred revanš u "Amsterdam areni", a Ten Hag je pohvalio svoje izabranike.

"Kopljanici" su pobedili golom Van den Beka u 15 minutu.

"Izvanredno veče i izvanredan rezultat za nas, moji momci su se borili kao lavovi. Na pola smo puta do finala i u dobroj situaciji. Sjajno je bilo videti sa koliko želje su igrali moji igrači", zadovoljan je Ten Hag.

On je staloženo analizirao utakmicu.

"Od samog starta krenuli smo jako. U prvom delu meča smo dominirali, postigli taj gol. Posle je Totenhem promenio sistem, doado brzinu, igrao direktnije. Imali smo mnogo više problema", priznao je trener Ajaksa.

Strelac gola Doni Van den Bek kaže da ih očekuje žestoka bitka u Holandiji.

"Prvih pola sata igre bili su zaista dobri, posle je bilo daleko teže. Promenili su formaciju i bilo nam je teško. Drugo poluvreme je bilo velika bitka. Biće teško sledeće nedelje u Amsterdamu, ali uz naše navijače, imamo šanse da se plasiramo u finale. Razvili smo dobar taktički plan i ako tako bude i u revanšu, nadam se uspehu", rekao je Doni van den Bek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve