Nova vest
Fudbal

Petak, 26.04.2019.

14:23

"Trčim pognute glave i lopta se pojavi ispred mene... Kako je Mesi znao da ću da budem baš tu?"

Fudbaler Barselone Luis Suares rekao je za britanski Gardijan da ne mora da govori okolo kako je najbolja “devetka“ u istoriji katalonskog kluba.

Izvor: SV

Autor: SV

(Photo by David Ramos/Getty Images)

U tekstu se navodi da je ime reprezentativca Urugvaja često van diskusija o statističkim parametrima i da se uglavnom više govori o Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju.

“Možda su oni bolji sa marketingom... Ja nemam toliki ego da idem okolo, da se udaram u grudi i kažem da sam najbolja “devetka“ ili da Barselona nikada nije imala napadača kao što sam ja. Brojevi govore. Ja sam jedini igrač koji je odneo Zlatnu kopačku ispred Mesija i Ronalda, za pet godina“, rekao je Suares.

Podseća se da je on postigao 176 golova u karijeri, ali Suares misli da je taj broj i veći. Ipak, odvojio je vreme da se osvrne i na igru svog saigrača Mesija.

“Recimo, ja krenem da trčim, pognute glave i odjednom se lopta pojavi ispred mene. I pomislim, kako je stigla tu? Kako je znao da ću baš tu da se nađem?“, naveo je Suares.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve