Nova vest
Fudbal

Petak, 26.04.2019.

12:20

Slučaj "Pogba": Rajola "odjavio" Junajted?

Fudbalski agent Mino Rajola je navodno otkazao sastanak sa čelnim ljudima Mančester junajteda u vezi pregovora o novom ugovoru njegovog štićenika Pola Pogbe.

Izvor: SV

Autor: SV

Slučaj
Foto: EPA/OLIVIER ANRIGO

Britanski mediji navode da je francuski reprezentativac odlučan u nameri da napusti Old Traford i da se zbog toga “atmosfera u svlačionici raspada“.

Pročitajte još: Mino Rajola – Ferguson ga nije slučajno izbegavao

Mediji dodaju da je Pogba nezadovoljan zbog nedostatka napretka ekipe i da ga menadžer Ole Gunar Solskjer nije ubedio da će se situacija promeniti.

“Pogba je opisan kao ličnost koja gospodari svlačionicom. Njegovi saigrači znaju za njegove namere, a strahuju i da Solskjer ne može da se suprostavi njegovom autoritetu“, navodi britanski San.

Ističe se da ovakve informacije stižu nakon objava da je Pogba zainteresovan da se vrati u Juventus, ali i da je Real Madrid veoma zainteresovan da ga dovede u narednom prelaznom roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve