Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.04.2019.

22:22

Bizarna scena u Nišu kojom je Čukarički došao do boda VIDEO

Fudbaleri Čukaričkog izborili su remi na gostovanju Radničkom iz Niša golom u nadoknadi vremena posle kojeg su mnogi ostali u čuđenju.

Izvor: LN

Autor: LN

Bizarna scena u Nišu kojom je Čukarički došao do boda VIDEO
Foto: Srðan Stevanoviæ/STARSPORT

Radnički, drugoplasirani tim Superlige, imao je prednost od 2:1 na svom "Čairu", ali je Čukarički drugim golom Luke Stojanovića u 90. minutu uspeo da dođe do boda.

Niko nije mogao da nasluti da će gosti doći do gola, kada je golman Radničkog Borivoje Ristić sa sigurnošću došao do lopte posle jednog prekida.

On je, ipak, tada ušao u verbalni duel sa jednim od fudbalera tima sa Banovog brda, a sudija Petar Piper je njegov "obračun" posmatrao i čekao.

Nekoliko sekundi kasnije glavni arbitar je dosudio indirektan udarac, zbog čega su se igrači domaćina pobunili. Golman Ristić se predugo zadržao u verbalnom duelu i zaboravio da izbaci loptu iz svog naručja.

Kako se pretpostavlja, razlog za indirekt je bio taj što, prema pravilima, golman ima pravo maksimalno šest sekundi da zadrži loptu u svojim rukama nakon što do nje dođe, a to nije uradio u ovom slučaju.

"Šta da kažem, videli ste i sami, šta se dešavalo u ovih deset minuta, zašto je dosuđen ovaj indirektan udarac, ja ne znam...", rekao je pomoćni trener Radničkog Dragan Šarac posle meča.

Iz indirektnog udarca fudbaleri Čukaričkog su se sjajno snašli, došli do gola i veoma bitnog boda.

Opisanu situaciju pogledajte na priloženom videu od 3:53.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve