Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.04.2019.

16:21

Erikson: Nisam razmišljao o poslu selektora Škotske

Šveđanin Sven Joren Erikson rekao je da nije razmišljao o poslu selektora reprezentacije Škotske, uprkos tome što su pojedini mediji naveli da je zainteresovan.

Izvor: SN

Autor: SN

Erikson: Nisam razmišljao o poslu selektora Škotske
Photo by Robert Cianflone/Getty Images

Fudbalski savez Škotske traži novog selektora, nakon što je prošle nedelje otpušten Aleks Mekliš. Pojedini mediji naveli su da 71-godišnji Švedjanin želi taj posao, ali je on rekao da nije imao kontakt sa čelnicima Saveza.

Upitan da li bi bio zainteresovan, Erikson je za Bi-Bi-Si (BBC) rekao: "Ne znam, nikada nisam ni razmišljao o tome".

On je napustio reprezentaciju Filipina posle samo dve pobede u 10 utakmica, a prethodno je, izmedju ostalih, bio trener Benfike, Lacija, Mančester sitija, Rome Lestera i selektor Engleske i Obale Slonovače.

Reprezentaciju Škotske u junu čekaju utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Kipra i Belgije. Mekliš je otpušten zbog loših rezultata na početku kvalifikacija, mesec dana posle poraza od Kazahstana 0:3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve