Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.04.2019.

15:40

Juventus bi Gvardiolu za trenera, Ronaldo nema ništa protiv

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola prva je meta čelnika Juventusa ukoliko Masimilijano Alegri ne bude nastavio saradnju sa klubom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Juventus bi Gvardiolu za trenera, Ronaldo nema ništa protiv
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Kako su preneli listovi "Il Đornale" i "Marka", Gvardiola je savršen kandidat i čelnici prvaka Italije, koji razmatraju šta dalje treba činiti, žele da ga vide u Torinu.

Masimilijano Alegri je po odlasku Antonija Kontea 2014. preuzeo kormilo i od tada doneo još pet titula prvaka Italije Staroj dami, a igrao je i dva finala Lige šampiona.

Ipak, želja kluba je da osvoji najvredniji pehar UEFA u klupskom fudbalu i veruju da Gvardiola može da im pomogne da se vrate na evropski tron.

Takođe, listovi ističu i da u tom slučaju prva zvezda kluba, Portugalac Kristijano Ronaldo, ne bi imao ništa protiv dolaska bivšeg trenera Barselone i Bajerna.

Veruje se i da bi Gvardiola verovatno forsirao Argentinca Paula Dibalu koji beleži pad forme i manju minutažu otkako je Ronaldo prošlog leta stigao iz redova Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve