Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.04.2019.

13:35

"Zabolelo me je odsustvo bilo kakve reakcije igrača"

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić rekao je da ga je zabolelo odsustvo bilo kakve reakcije igrača nakon ubedljivog poraza u Kruševcu.

Izvor: SV

Autor: SV

Foto: Starsport

i istakao da veruje da u predstojećem meču protiv Mladosti neće biti ravnodušni i da njegova ekipa više nikada neće dozvoliti "takvo posrnuće".

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak gostuju Mladosti u 33. kolu Super lige Srbije, a ta utakmica dolazi nakon ubedljivog poraza od Napretka u Kruševcu (5:0).

"U Kruševcu smo odigrali izuzetno slabo i ono što se dogodilo predstavlja sramotu za Vojvodinu. Još više od samog poraza, zabolela me je reakcija igrača u svlačionici posle tog meča, odnosno bolje rečeno, zabolelo me je odsustvo bilo kakve reakcije među prvotimcima", rekao je Krivokapić.

On je istakao da njegovi igrači moraju da shvate da je "Vojvodina veliki klub i da treba da im bude čast i privilegija što nose njen dres".

"Najmlađa smo ekipa u ligi, oscilacije su moguće i očekivane, a ukoliko barem zbog nečega može da mi bude drago, to je zbog toga što polovinu prvog tima čine igrači koji su prošli kroz našu omladinsku školu. Ipak, neki od njih još nisu potpisali profesionalne ugovore i zato još jednom apelujem na njih, ali i na njihove roditelje i menadžere, da budu svesni prilike koja im se pruža i da jasno kažu da li žele ili ne žele da igraju za Vojvodinu", dodao je on.

Govoreći o sutrašnjem protivniku, Krivokapić je naveo da je Mladost "izuzetno kvalitetan tim, sačinjen od iskusnih igrača i predvođen sjajnim trenerom".

"Prošle sezone su igrali finale Kupa, ove sezone su došli do polufinala i može se reći da imaju kontinuitet dobrih rezultata. Ako budemo ponovili greške koje smo pravili u Kruševcu, nema sumnje da će i rezultat biti isti kao što je bio protiv Napretka. Ipak, verujem da ovoga puta nećemo biti ravnodušni i da takvo posrnuće više nikada nećemo dozvoliti", rekao je Krivokapić.

Na sutrašnjem meču Vojvodina neće moći da računa na vezistu Damira Zlomislića, koga uskoro očekuje operacija šake, te on do kraja sezone više sigurno neće nastupati.

Utakmica između Mladosti i Vojvodine igra se sutra u Lučanima od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve