Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.04.2019.

20:39

Navijači Intera teraju Ikardija

Navijači Intera objavili su na Fejsbuk stranici da ne žele da Mauro Ikardi sledeće sezone nosi dres njihovog kluba.

Izvor: SN

Autor: SN

Navijači Intera teraju Ikardija
Photo by Paolo Rattini/Getty Images

Argentinski napadač je "persona non grata" u crno–plavom delu Milana, ali danas su putem Fejsbuka poručili "Mauritu" da što pre napusti klub, pritom ga nazvavši malim čovekom.

"Mali čovek koji nosi naš dres s brojem devet ne zaslužuje Inter jer nije pokazao čak ni minimalnu količinu profesionalnog integriteta koju bi svaki zaposleni trebao da pokaže, izražavajući poštovanje dresa i navijača koji u njih veruju ili barem u klub za koji igraju", naveli su navijači Intera.

"Kurva Nord" je takođe navela da se ovako nešto u drugim evropskim ekipama ne može dogoditi.

"Pitanje koje postavljamo sami sebi je sljedeće: ’Da li ste ikada videli igrače u drugim ligama sa lažnim povredama koji odbijaju da igraju, smeškaju se prilikom naših poraza, potom su mjesecima izvan tima i onda se vrate zahvaljujući advokatima?"

Već mesecima se govori o Ikardijevom odlasku iz Intera, spominjao se ljuti rival Juventus kao jedna od destinacija, takođe su ga španski mediji selili u Real i Atletiko Madrid, a čisto podsećanja radi, Mauro je svojevremeno prošao akademiju Barselone, čuvenu "La Masiju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve