Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.04.2019.

18:06

Sisoko najverovatnije propušta prvu utakmicu protiv Ajaksa

Fudbaler Totenhema Musa Sisoko najverovatnije će zbog povrede propustiti prvu polufinalnu utakmicu Lige šampiona protiv Ajaksa.

Izvor: SN

Autor: SN

Sisoko najverovatnije propušta prvu utakmicu protiv Ajaksa
EPA-EFE/NEIL HALL

Sisoko se povredio prošle nedelje, u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija i najverovatnije će pauzirati dve nedelje. To znači da će propustiti prvu utakmicu protiv Ajaksa, 30. aprila, koju će zbog suspenzije propustiti Son Heung Min, kao i od ranije povređeni kapiten Hari Kejn.

Problema sa povredama imaju i Igo Loris i Hari Vinks, ali bi mogli da budu u sastavu za utakmicu protiv Brajtona u utorak uveče. "Musa Sisoko neće biti spreman, možda u naredne dve nedelje. Nadamo se da će se oporaviti pre toga, ali nisam optimista", rekao je trener Totenhema Maurisio Poćetino.

Totenhem se bori za treće mesto u Premijer ligi. Poketinova ekipa ima 67 bodova na trećem mestu, a Arsenal i Čelsi imaju po bod manje. Šesti je Mančester junajted sa 64 boda.

"Ne razmišljamo o Ajaksu, svu koncentraciju usmerili smo na Brajton. Jasno je da imamo dva cilja, da budemo među četiri najbolje ekipe na kraju sezone i da pobedimo Ajaks. Ali, moramo da idemo korak po korak. Igrači to znaju, mislim da su njihovo ponašanje i njihov mentalitet savršeni", rekao je Poketino.

Totenhem igra dobro na novom stadionu, pobedio je u prve tri utakmice, postigao je sedam a primio jedan gol.

"Nadamo se da možemo tako da nastavimo, da možemo da ponovimo igru iz prethodnih utakmica", dodao je trener Totenhema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve