Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.04.2019.

16:39

Rahim Sterling plaća sahranu preminulog dečaka

Fudbaler Mančester sitija Rahim Sterling odlučio je da na sebe preuzme sve troškove sahrane trinaesteogodišnjeg Damarija Dokinsa koji je preminuo od leukemije.

Izvor: SN

Autor: SN

Rahim Sterling plaća sahranu preminulog dečaka
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Krilo Mančester sitija, Rahim Sterling, javno je podržao akciju da se za trinaestogodišnjeg fudbalera Kristal Palasa, Damarija Dokinsa, pronađe odgovarajući davalac krvi pošto je bolovao od akutne limfocitne leukemije.

"Damari je bio poseban mladić koji je dotakao mnoge živote, a posebno moj"
, poručio je Rahim Sterling i potvrdio da će se pojaviti na Damarijevoj sahrani ovog petka, a na utakmici između Engleske i Češke ispod svog dresa je nosio majicu sa likom preminulog Damarija Dokinsa, i podigao je dres kako bi je pokazao kada je postigao svoj drugi pogodak.

Damarijev otac, Toni Dokins, rekao je kako je Sterlingov potez bio veoma dirljiv.

"Znam da je Sterling dolazio kod Damarija u posetu i da su razgovarali, čak su razmenili i brojeve telefona. Kada su Mančester siti i Kristal Palas igrali, Damari je obukao duks Palasa i slikao se i tu sliku je poslao Rahimu. Bili su u dobrim odnosima", rekao je Toni Dokins.

Rahim Sterling je na sebe preuzeo troškove sahrane trinaestogodišnjeg Damarija Dokinsa, za koga je rekao da bi svima trebao da posluži kao primer, pošto je do poslednjeg dana bio pozitivan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve