Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.04.2019.

13:05

"Ofsajd je bio, simptomatično je nešto drugo"

Fudbaleri Radničkog pobedili su Partizan 3:1 u utakmici 32. kola Superlige, ali meč u Nišu "još nije završen" jer je sada vreme za saopštenja i optužbe.

Izvor: S.R.

Autor: S.R.

Foto: Starsport

Crno-beli se opravdano žale zbog vodećeg gola Radničkog (2:1) koji je postignut iz očiglednog ofsajda, a primedbu imaju i na faul pre izjednačujućeg gola Nišlija u prvom poluvremenu (1:1) jer smatraju da nije postojao.

Ni Radnički nije sedeo skrštenih ruku pa je na optužbe iz Humske da je na Čairu viđena "oružana pljačka" u režiji glavnog sudije Bojana - Bokija Nikolića, odgovorio saopštenjem da "Partizan svoje probleme rešava u svojoj kući, te da ne pokušava da obezvredi pobedu Radničkog".

A, šta na sve to kaže Rade Đurović, nekadašnji arbitar i član Sudijske komisije FSS.

"Greška sudije kod drugog gola Radničkog. Klasična situacija u kojoj igrač Radničkog iz nedozvoljenog položaja svojim kretanjem ometa golmana Partizana. Meni je simptomatično da je prvi pomoćnik Minić podigao zastavicu, a da glavni sudija Nikolić nije uvažio njegovu signalizaciju", rekao je Đurović za emisiju "Stadionska groznica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve