Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.04.2019.

12:20

Milošević: Ne bavim se imenima sudija

Fudbaleri Partizana će nedugo posle pobede u Kupu Srbije opet odmeriti snage sa Radničkim iz Niša.

Izvor: B92

Autor:B92

Milošević: Ne bavim se imenima sudija
Foto: Starsport

Meč drugog kola takmičenja u plej-ofu Superlige Srbije igra se na "Čairu" od 18.30 časova i susret će svakako biti od velikog značaja za oba tima.

Trenera crno-belih Savu Miliševića uoči susreta sa Nišlijama pitali su i šta misli o tome što će susret voditi Bojan Nikolić, nasuprot internacionalca Srđana Jovanovića koji je vodio meč u sredu, ali on nije želeo da komentariše odluku Sudijaske komisije.

"Ne bavim se imenima sudija. Na sastancima pred utakmicu ne osvrćem se na delegiranog sudiju. Videli ste i da na prethodnim mečevima nisam komunicirao sa deliocima pravde", jasan je Milošević.

On je dodao da će ovo biti sasvim drugačije iskustvo od onog iz Kupa, a trener Radničkog Nenad Lalatović najavljuje pohod na pobedu.

"Pokušaćemo da se na našem terenu nametnemo, da pokažemo da dva vezana poraza nisu ostavila traga na nas i ako nam se ukaže prilika, probaćemo da pobedimo. Partizan ima sjajne igrače, moj kolega Savo Milošević radi dobar posao i mnogo je unapredio igru svog tima. Mi ih respektujemo, ali znamo naše mogućnosti i nadamo se najboljem. Jesenas smo ih ispustili u Nišu iako smo vodili sa 2:0 i sada želimo da to ispravimo", poručio je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve