Nova vest
Fudbal

Subota, 20.04.2019.

16:33

Zvezda je pala – Čukarički preokrenuo 0:2 na Brdu!

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Crvenu zvezdu sa 3:2 na svom stadionu u 32. kolu Superlige Srbije i tako im naneli prvi poraz ove sezone u domaćem šampionatu.

Izvor: SN

Autor: SN

Zvezda je pala – Čukarički preokrenuo 0:2 na Brdu!
Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog prvi su pobedili Crvenu zvezdu u fudbalskom šampionatu Srbije ove sezone, a to su učinili upravo u 32. kolu u momentu koji je najlepši, pred svojim navijačima.

Utakmica nije najbolje počela po domaći tim, pošto je Zvezda nakon samo šest minuta stigla do prvog pogotka, kada se na pravom mestu našao možda i najbolji Zvezdin fudbaler, Marko Marin, i iz neposredne blizine postigao pogodak.

Samo 12 minuta kasnije, Vukanović je srušen u kaznenom prostoru, dosuđen je penal za Crvenu zvezdu koji je izveo Ben – i uspeo da pogodi mrežu, 2:0 za Zvezdu. Nakon ovog pogotka su svi već mislili da je sve gotovo i da će Zvezda lako upisati novi trijumf.

Tada na scenu stupa Ognjen Mudrinski koji na asistenciju Lukovića glavom prosleđuje loptu iza leđa Milana Borjana i donosi veliku radost navijačima Čukaričkog. Naravno, došli su domaći u ovom delu meča i do izjednačenja, kada je prelep pogodak postigao Stojanović u 37. minutu utakmice.

Stojanović je šutirao izvan šesnaesterca, gađao je gornji desni ugao, pogodio ga je i Borjan je bio potpuno nemoćan pa je Čukarički stigao do poravnanja, 2:2, i sa tim rezultatom se otišlo u svlačionice na poluvremenu.

Drugih 45 minuta nije bilo toliko zanimljivo i sadržajno, pogotovo na samom početku kada se igralo nešto mirnije.

Potom je Čukarički pripretio u nekoliko navrata, da bi u 67. minutu utakmcie preko Ognjena Mudrinskog uspeo da dođe i do preokreta 3:2.

Nije domaćin previše rizikovao u nastavku, polako su prepuštali posed Crvenoj zvezdi, koja se trudila da izbegne prvi poraz u sezoni, pred kraj su imali nekoliko velikih prilika da dođu do izjednačenja, ali nisu uspeli da ih iskoriste.

Zvezda je i dalje usamljena na poziciji broj 1 u Superligi Srbije, dok je Čukarički na poziciji 4, sa jednakim brojem bodova kao i Partizan koji svoj meč 32. kola Superlige igra u nedelju, protiv Radničkog u Nišu.

Utakmicu između Čukaričkog i Crvene zvezde mogli ste da pratite UŽIVO na našem LIVE BLOGU.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

178 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve