Nova vest
Fudbal

Petak, 19.04.2019.

22:40

Lion beži Sent Ejtenu, Dižon se kasno budi

Fudbaleri Liona pobedili su Anže rezultatom 2:1, u 33. kolu Lige 1.

Izvor: PT

Autor: PT

Lion beži Sent Ejtenu, Dižon se kasno budi
Photo by David Ramos/Getty Images

Domaći fudbaleri do trijumfa su došli golovima Memfisa Depaja u 14. i Martana Terijera u 39. minutu. Jedini strelac za goste bio je igrač Liona Lukas Tusar, koji je u 89. minutu postigao autogol.

Lion je ovom pobedom otišao na šest bodova od četvrtoplasiranog Sent Etjena, koji ima utakmicu manje. Ekipa Bruna Ženesija nalazio se na poslednjem mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Na drugoj strani Anže se nalazi u "zlatnoj sredini" sa 41 bodom iz 33 odigrana meča. U narednom kolu Lion gostuje Bordou, dok Anže čeka Rems.

Ranije u toku dana fudbaleri Dižona ostvarili su veoma važnu pobedu. Oni su pred domaćom publikom bili bolji od Rena sa 3:2 i time su zadržali šanse za ostanak u Ligi 1.

Heroj Dižona bio je Said, koji je u 83. minutu postigao pogodak za 3:2. Ranije su strelci za domaći sastav bili Age i Ženo u 20, odnosno 55. minutu, dok su Uno (52) i Nijang (61) pogađali za goste.

Dižon sada ima 28 bodova i nalazi se na 18. mestu, sa četiri manje od 17. Amijena. Ren je u sredini sa 43 boda i nalazi se u očajnoj formi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve