Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.04.2019.

19:45

Igrači Sitija plaćaju autobuse navijačima za finale FA kupa

Fudbaleri Mančester sitija rešili su da obraduju svoje navijače za susret finala FA kupa sa Votfordom koje će se 18. maja odigrati na "Vembliju".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Igrači Sitija plaćaju autobuse navijačima za finale FA kupa
Photo by Julian Finney/Getty Images

Kako je najavljeno sa "Etihada", prvotimci "građana" su rešili da plate svih 26 navijačkih autobusa koji će se uputiti ka Londonu i poprištu bitke za trofej.

Veruje se da će biti još autobusa, ali na ovaj način igrači su želeli da se zahvale pristalicama na podršci.

"Podrška naših navijača tokom cele sezone bila je neverovatna. Imamo još za šta da se borimo ove sezone, ovo će biti naš način da im se na svemu zahvalimo", izjavio je kapiten Vensan Kompani.

Belgijanac je dodao da je svestan koliko navijači izdvajaju da bi prisustvovali svim mečevima.

"Troškovi za prevoz i ulaznice za ligaška i kup takmičenja, bilo da je su u pitanju mečevi kod kuće ili na strani, skupa su i to je nešto što naši igrači razumeju. Ovako ćemo im pomoći", rekao je štoper "građana".

U Sitiju su verovali da mogu da se upišu u istoriju kao prvi engleski tim sa sva četiri trofeja, ali su eliminisani od Totenhema u četvrtfinalu Lige šampiona.

Osvojili su Liga kup i ukoluko osvoje Premijer ligu i FA kup u maju, osvojiće triplu krunu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve