Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.04.2019.

21:15

Milošević: Zasluženo; Lalatović: Šanse su i dalje 50:50

Trener fudbalera Partizanan Savo Milošević bio je zadovoljan posle minimalne pobede nad Radničkim iz Niša, u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Milošević: Zasluženo; Lalatović: Šanse su i dalje 50:50
Foto: Starsport

"Mislim da je zaslužena pobeda, za jedan gol smo bili bolji, možda i više. Objektivno teška utakmica, Radnički je izasao onako kako smo i očekivali. Zaista je bila teška borba svih 90 minuta. Pravi ritam i intenzitet. Ccak bih se usudio da kažem iznad nivoa našeg fudbala u ovom trenutku", rekao je Milošević novinarima posle susreta u Humskoj.

Trener crno-belih čestitao je i jednoj i drugoj ekipi.

"Izdržali smo pritisak, nismo dozvoli Radničkom da stvori ozbiljne šanse. Dali smo gol, uspeli smo i u drugom zadatku da ne primimo pogodak. Ovo je samo prvo poluvreme. Cceka nas revanš koji će biti paklen. Za sada sam zadovoljan. Ccestitam mojim momcima, a isto tako i momcima iz Radnickog. Fenomenalna utakmica", rekao je Milošević i dodao da Partizanu u Nišu odgovaraju dva rezultata.

"Nama odgovara i nerešeno. U blagoj smo prednosti, ali sve to treba potvrditi. Neće biti lako tamo", zaključio je Milošević.

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da se nada prolasku u finale, bez obzira na poraz.

"Partizan je pobedio i bio je bolji za taj jedan gol. Nadao sam se da ćemo moći da postignemo taj izjednačujući gol, što bi nama odgovaralo. I ovako se nadamo prolasku u finale. I prošle godine sam Partizan sa Čukaričkim dobio 4:2, a izgubio sam 2:0. Ovaj rezulatat daje nadu da možemo da uđemo u finale", rekao je Lalatović.

On smatra da su šanse obe ekipe i dalje pođednake.

"I sada su šanse 50:50. Kod nas na Čairu će biti jako teško. Nije isti teren, a mi na njemu treniramo. Partizan je navikao da igra na tepih terenu. Mislim da ćemo biti u prednosti za domaći teren i apsolutno će biti mnogo teže nego danas", zaključio je Lalatović.

Revanš između Pratizana i Radničkog se igra 15. maja u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve