Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.04.2019.

17:45

"Nazivao ga je debeljkom i pekarom, eto kakav je stručnjak bio 'Grof"

Luka Jović jedan je od najboljih mladih napadača Evrope, a njegov otac Milan ne propušta priliku da pomene Miodraga Božovića kada priča o karijere deteta.

Izvor: PT

Autor: PT

Foto: Starsport

Poznato je da je Jović kao veoma mlad (16g) dobio priliku u Zvezdi, međutim kada je klub napustio Lalatović, a na čelu došao "Grof" Božović, Luka je pao u drugi plan.

Neretko je Božović kritikovao rad tadašnjeg mladog Zvezdinog napadač, koji je ubrzo napustio "Ljutice Bogdana" i prešao u Benfiku.

Milan Jović, otac napadača Ajntrahta, rekao je da će uvek i u svakoj priči pomenuti nekadašnjeg trenera Crvene zvezde.

"Uvek ću da pomenem 'Grofa' Božovića, u svakoj priči. Doživeli smo, moje dete i ja, mnogo neprijatnosti od njega. Prozivao ga je po novinama, nazivao debeljkom, pekarom... A Luka sada ima tri kilograma više nego što je imao onda u Zvezdi i na to mu Nemci kažu da nabaci još dva. Eto kakav je 'Grof' Božović bio stručnjak. Pričama da je Luka nedisciplinovan navlačio je gnev navijača na dete od 16 godina. Rekao sam mu tada u oči 'videćemo gde će Luka igrati, a gde ćete vi biti trener", rekao je Milan Jović za nemačke medije.

Jović je ove sezone "eksplodirao" u dresu Ajntrahta, čiji je zvanično fudbaler postao u sredu. Ove sezone postigao je 25 golova na 40 odigranih utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve