Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.04.2019.

16:24

Čelsi pronašao zamenu za Aazara?

Fudbalski klub Čelsi ne sedi skrštenih ruku, već su na tržištu pronašli adekvatnu zamenu za najboljeg igrača Edena Azara, koji bi mogao da pređe u Real Madrid.

Izvor: SN

Autor: SN

Čelsi pronašao zamenu za Aazara?
Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images

Real Madrid "koketira" sa Edenom Azarom već neko vreme, tako da uopšte ne bi trebalo da začudi njegov prelazak u možda i najveći klub na planeti, ali kako se čini, na "Stamford Bridžu" ne sede skrštenih ruku, već su uspeli da pronađu fudbalera koji bi mogao da bude njegov naslednik.

Eden Azar je svojevremeno iz Lila došao u Čelsi u momentu kada ga je jurilo pola Evrope, u ovim momentima, Lil u svom sastavu sjajnog dvadesettrogodišnjeg fudbalera koga maltene svi jure, a njegovo ime je – Nikolas Pepe.

Lil je raspoložen da pusti Pepea u drugi klub u zamenu za 70 miliona evra, a jedina stvar koja trenutno koči Čelsi je zabrana transfera, koja im je izdata u februaru, ali su se na tu odluku žalili tako da postoje šanse da ta zabrana zapravo i ne bude na snazi.

Nikolas Pepe je postigao 19 golova u dresu Lila na 33 utakmice koliko je odigrao ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve