Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.04.2019.

17:45

Fudbalski asovi tužni zbog požara u Notr Damu

Brojni fudbalski asovi poput Zinedina Zidana, Kilijana Mbapea, Nejmara i drugih izrazili su tugu zbog velikog požara u katedrali Notr Dam u Parizu.

Izvor: SN

Autor: SN

Fudbalski asovi tužni zbog požara u Notr Damu
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Legendarni francuski fudbaler i trener Real Madrida Zidan, posle meča protiv Leganesa (1:1), izjavio je da je težak udarac za sve požar u katedrali iz 13. veka.

"Šta bih mogao da kažem, osim da je komplikovano i da takve stvari nikome ne bih poželeo. Čuo sam o požaru na zagrevanju pred utakmicu, nadam se samo da neće biti žrtava",
rekao je Zidan na konferenciji za medije posle meča u okolini Madrida.

Na društvenim mrežama oglasili su se mnogi fudbaleri, medju kojima su i glavne zvezde Pari Sen Žermena Mbape i Nejmar, kao i saigrač Adrijen Rabio.

"Molim se za Francusku", napisao je na Tviteru Nejmar, dok je Mbape postavio "smajli" koji plače uz zastavu Francuske.Na Tviteru su žaljenje izrazili i Didije Drogba, Aleksandr Lakazet, Bafetimbi Gomis...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve