Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.04.2019.

15:58

Milovanović: Pokušaćemo da ostvarimo aktivan rezultat za revanš

Trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović rekao je da njegova ekipa ima dosta problema s povredama i da će protiv Zvezde nastupiti u "šarenom" sastavu.

Izvor: SN

Autor: SN

Milovanović: Pokušaćemo da ostvarimo aktivan rezultat za revanš
Foto: Starsport

"Mladost je neke svoje ambicije generalno ostvarila za ovu sezonu. Ušli smo u plej-of, a polufinale Kupa igramo sa aktuelnim prvakom, Crvenom zvezdom koja je igrala Ligu šampiona i koja dominira u našem prvenstvu...", rekao je Milovanović novinarima najavljujući polufinale Kupa protiv Zvezde

Fudbaleri Mladosti sutra gostuju Crvenoj zvezdi u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

"Imamo pravo na nadu u Kupu, igraju se dve utakmice, pokušaćemo da ostvarimo neki aktivan rezultat za revanš u Lučanima. Ipak, moram da kažem da imamo dosta rovitih igrača, tako da ćemo verovatno izaći u nekom šarenolikom sastavu što ne znači da idemo s belom zastavom. Idemo da se nadigravamo sa Zvezdom, da probamo da te njene vrline stavimo na minimum, da napravimo neku polukontu, kontru, da ugrozimo gol i da da damo gol Crvenoj zvezdi", rekao je Milovanović.

Utakmica se igra sutra od 17.00 na stadionu "Rajko Mitić". Revanš je u Lučanima sredinom maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve