Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.04.2019.

14:29

Stojković, Tošić, Smiljanić – Partizanovi članovi "Kluba 100" i "Kluba 200"

Fudbalski klub Partizan obeležio je jubilej svojih igrača koji su odigrali više od 100 i 200 utakmica.

Izvor: B92

Autor:B92

Stojković, Tošić, Smiljanić – Partizanovi članovi
Foto: FK Partizan

Crno-beli "jubilarci" su Vladimir Stojković, Milan Smiljanić, Miroslav Vulićević, Zoran Tošić, Danilo Pantić, Nemanja R. Miletić, Filip Kljajić i Nemanja G. Miletić.

"Drago mi je što smo se danas okupili u ovoj trofejnoj sali pred polufinalnu utakmicu Kupa sa Radničkim. Taj trofej Partizan je osvajao 15 puta, a proteklih godina tri puta zaredom. Pojedinci koji su danas ovde bili su direktni učesnici u njegovom osvajanju, a za ovaj klub su donosili titule i duple krune i igrali Evropu, a sada su ušli u čuveni klub 100 i klub 200", rekao je predsednik Partizana Milorad Vučelić na obeležavanju jubileja u sali na stadionu u Humskoj.

On je čestitamo igračima i uručio im je uramljene dresove sa brojevima 100 i 200.

"Danas smo ovde da pozdravimo ove momke koji se i u ovim danima koji nisu rezultatski najlepši za klub, bore da budu uspešniji i koji će sve učiniti da trofej Kupa ostane na policama u Humskoj, u hramu fudbala", zaključio je predsednik kluba iz Humske 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve