Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.04.2019.

12:30

Karvahal: Hrabra odluka Zidana da se vrati u Real

Fudbaler Real Madrida Dani Karvahal rekao je da je Zinedin Zidan bio hrabar kada je u teškom trenutku prihvatio da se vrati na "Santjago Bernabeu".

Izvor: B92

Autor:B92

Karvahal: Hrabra odluka Zidana da se vrati u Real
Foto: Getty Images

"Kraljevski klub" završava sezonu u kojoj nisu konkurenti ni za jedan trofej, a posle Hulena Lopetegija i Santjaga Solarija, Francuz je treći trener na klupi madridskog kluba.

"Znamo da ne igramo kao pre, znamo da je naše samopouzdanje malo. Zidan je bio hrabar kada je prihvatio da bude trener u ovom trenutku. Sve nas dobro poznaje, zna klub i mislim da je on najbolje i najpogodnije rešenje", rekao je Karvahal, a prenosi madridska "Marka".

Zidan se u Madrid vratio početkom marta, kada je Santjago Solari dobio otkaz posle eliminacije Reala iz Lige šampiona u osmini finala od Ajaksa.

Francuz je u prethodnom mandatu na mestu prvog trenera "kraljevskog kluba" proveo 28 meseci i za to vreme osvojio tri uzastopne Lige šampiona, titulu u LaLigi, španski Superkup, dva UEFA Superkupa i dva Svetska klupska prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve