Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.04.2019.

09:49

Solskjer: Ne živim u iluziji, Liverpul i Siti su predaleko od nas

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solksjer je svestan mogućnosti i kvaliteta njegove ekipe.

Izvor: LN

Autor: LN

Solskjer: Ne živim u iluziji, Liverpul i Siti su predaleko od nas
Photo by Gareth Copley/Getty Images

Junajted igra mnogo bolje otkad je Solskjer došao na klupu te ekipe, posle otkaza koji je dobio Žoze Murinjo.

Njegova ekipa je u 34. kolu Premijer lige pobedila Vest Hem sa 2:1 posle dva penala Pola Pogbe i trenutno je na petom mestu tabele, sa 20 bodova zaostatka za liderima Mančester sitijem i Liverpulom.

"Moramo da budemo kandidati za titulu. Liverpul i Mančester siti su predaleko od nas trenutno. Ne živim u iluziji. Moraćemo da radimo veoma naporno, neće biti lako", kazao je Solskjer.

Norvežanin će ovog leta imati ogroman novac na raspolaganju, ali će morati pametno da ga potroši.

"Tokom leta moramo dovesti igrače sa kojima ćemo moći da napredujemo. Očekuju nas neke teške odluke. Postoji određeni standard koji mora biti ispunjen. Igrači moraju da 'iskoče' kao što su Fred i Skot (Mektominej) uradili protiv Barselone. To je ono što očekujemo – igrače koji se ne plaše izazova, jer nećemo uvek pobeđivati 5:0, neće uvek biti lako", dodaje bivši napadač "crvenih đavola".

On dodaje da je cilj biti među prva tri u Engleskoj.

"Nadam se da ćemo pobediti Čelsi kod kuće. Želimo Top 3. Biti četvrti je u redu, ali ciljamo najbolja tri", jasan je Ole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve