Nova vest
Fudbal

Subota, 13.04.2019.

18:25

"Parni valjak" pregazio Čukarički

Fudbaleri Partizana ubedljivo su slavili nad Čukaričkim pred praznim tribinama u Superligi Srbije, a rezultat je bio 3:0.

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički na svom stadionu, rezultatom 3:0, u utakmici u kojoj su bili apsolutno bolji rival. Prvo poluvreme nije bilo previše dinamično, lopta je najčešće bila na sredini terena, gde su vezni redovi obe ekipe imali snažne duele.

Nakon otprilike pola sata fudbala, videli smo i prvi pogodak, a strečac tog gola je bio napadač Rikardo Gomeš, koji je dobio loptu negde oko penala, gde je napravio dva dobra lažnjaka i bez većih problema savladao Belića.

Na poluvremenu smo imali baš ovakav rezultat, a u drugih 45 minuta se igra rasplamsala, pošto je Partizan posle samo šest minuta igre došao do drugog gola, čiji je "autor" bio Goran Zakarić.

Zakarić se našao u šesnaestercu nakon sjajnog ubacivanja iza leđa odbrane, uputio je dobar udarac koji je Belić odbranio, a on je odbitak "spakovao" u mrežu Čukaričkog.

U 87. minutu Saša Ilić proigrava Sašu Zdjelara, koji postiže i treći pogodak Partizana i sada su crno beli mogli da se opuste. Na tabeli Superlige Srbije, Partizan sada ima tri boda više od Čukaričkog i nalazi se na trećoj poziciji, dok je Čukarički četvrti.

Još od utakmice sa Proleterom, 23. februara, Partizan nije mogao da sačuva mrežu, sve do utakmice sa Čukaričkim, koju su crno–beli dobili zahvaljujući Gomešu, Zakariću i Zdjelaru.

Utakmicu mogli ste da pratite UŽIVO na našem LIVE BLOGU.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve