Nova vest
Fudbal

Subota, 13.04.2019.

16:52

Ništa od rekorda – SPAL pobedio Juve

Fudbaleri SPAL–a savladali su Juventus rezultatom 2:1 na svom stadionu u 32. kolu italijanske Serije A posle velikog preokreta.

Izvor: SN

Autor: SN

Ništa od rekorda – SPAL pobedio Juve
Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

Fudbaleri Juventusa bili su jako blizu najbolje sezone u svojoj istoriji, a za tako nešto im je trebalo šest pobeda i jedan remi, kako bi "sa trona" skinuli ekipu Antonija Kontea.

Sjajni mladi napadač Mojze Ken ponovo je zatresao mrežu, ovoga puta u 30. minutu utakmice i tako doneo Juventusu lepu prednost i za jedan korak ih približio ka sezoni kojom bi ispisali istoriju.

SPAL je međutim bio spreman da odgovori Juventusu i već posle 4 minuta u drugom poluvremenu dolaze do izjednačenja preko Kevina Bonifazija, da bi sredinom drugog poluvremena iskusni Serđo Flokari postigao, kako će se ispostaviti i odlučujući gol na ovom susretu, gol koji SPAL–u donosi veoma važna tri boda.

SPAL sada ima sedam bodova i utakmicu više od Empolija, koji je "prvi ispod crte", dok će Juventus u nekom od narednih kola i matematički potvrditi osvajanje nove šampionske titule

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve