Nova vest
Fudbal

Subota, 13.04.2019.

17:45

Zvezda rutinski protiv Radničkog za korak bliže odbrani titule!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički iz Niša sa 3:0, u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Zvezda rutinski protiv Radničkog za korak bliže odbrani titule!
Foto: Starsport

Izabranici Vladana Milojevića ovim trijumfom došli su veoma blizu odbrane šampiona titule, pošto sada imaju sedam bodova više na šest kola do kraja prvenstva.

Utakmica je rešena u prvom poluvremenu kada su crveno-beli dva puta sa penala zatresli mrežu golmana Ristića.

Prvo je Ričmond Boaći u 23. bio siguran sa bele tačke, a potom je El Fardu Ben u drugom minutu nadoknade poslao loptu iza leđa čuvara mreže Radničkog.

Oba puta prethodio je neoprezan start gostujućih fudbalera i sudija Novak Simonović nije imao sumnju i pokazao je na belu tačku.

Radnički je igrao dobro u prvom periodu igre, a možda najbolju imali su u 25. minutu kada je Crnomarković šutirao glavom, a Borjan odličnom paradom odbranio njegov udarac.

Sa rezultatom 2:0 otišlo se na pauzu od petnaest minuta.

Na startu drugog poluvremena Zvezda je uspela da postigne i treći gol. El Fardu Ben je u 30. minutu asistirao ka Boaćiju, koji je poslao loptu u suprotan ugao i tako savladao Ristića.

Ovom golu prethodila je sumnjiva situacija, pošto je prilikom dodavanja Bena za Boaćija, napadač Zvezde bio u spornoj situaciji (u liniji ili ispred štopera Radničkog).

Do kraja utakmice nije bilo pogodaka i Zvezda je zabeležila novu pobedu u Superligi Srbije. Superliga Srbije, prvo kolo plej-ofa:

Meč pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

258 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve