Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.04.2019.

19:25

Nesanica za Ronalda: Navijači Ajaksa remetili san igračima Juventusa

Fudbaleri Ajaksa večeras od 21 čas na "Amsterdam areni" igraju sa Juventusom prvi meč četvrtfinala u Ligi šampiona.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Nesanica za Ronalda: Navijači Ajaksa remetili san igračima Juventusa
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Holanđani su u prethodnoj rundi posle poraza kod kuće od 2:1, slavili u Madridu protiv Reala sa 4:1 u spektakularnom meču koji je obeležio Dušan Tadić.

Srpski reprezentativac će i večeras biti glavni adut "kopljanika" u susretu sa prvakom Italije, a da igračima "Stare dame" neće biti lako videlo se u noći između utorka i srede.

Velika grupa navijača Ajaksa, pokušala je da pomogne svojim miljenicima i to tako što su noć uoči utakmice dva tima, pravili veliku buku oko "Van der Valk Amstel hotela" u kojem su smešteni igrači i članovi rukovodstva Juventusa.

Holandski mediji prenose da su navijači napravili veliki vatromet u samoj blizini hotela želevši da na taj način poremete san igrača italijanskog kluba.

Ali to nije bilo sve, jer je jedna grupa, kružila oko hotelana motociklima, pritom praveći veliku buku.

Istim tikovima poslužili su se i prilikom gostovanja Reala u Amsterdamu, ali to tada nije dalo rezultata. Da se Tadić i drugovi nisu potrudili da u revanšu u Madridu izbrišu minus iz prvog meča, "akcija buđenja" bila bi samo još jedna navijačka smicalica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve