Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.04.2019.

12:15

"U psihološkom smo problemu, ali vratićemo Partizan gde mu je mesto"

Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović rekao je danas da je njegova ekipa u "psihološkom problemu" i da se to vidi na terenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Starsport

Ivanović je istakao da će crno-beli u narednom periodu pokušati da to promene i da se vrate na pravi put.

"Kratko je vreme od kad je trener (Savo) Milošević tu da bismo mogli nešto odmah da promenimo. Potrebno je vreme koje očito nismo imali unazad par dana, jer je ekipa u psihološkom problemu, što se i vidi na terenu. Ali, pred nama je sledeća nedelja da sve probamo, ispravimo i vratimo se na pravi put...", rekao je Ivanović za klupski sajt.

Psihološki problem ekipe je u nekoliko navrata pominjao i trener Savo Milošević.

"Jednostavno, loša serija rezultata što nismo smeli nikako da dozvolimo i reflektuje se na ovaj način... Došli su krizni trenuci za naš klub, ali mi ćemo to prebroditi i vratiti Partizan tamo gde mu je mesto", rekao je Ivanović.

Partizan je u nedelju izgubio od Vojvodine u Novom Sadu sa 3:2 i regularni deo takmičenja u Superligi Srbije završio na trećem mestu.

Ivanović se posle nekoliko meseci odsustva zbog povrede Ahilove tetive vratio na teren. On je bio strelac za crno-bele na jučerašnjem meču na Karađorđu.

"Kod mene uvek ima želje i uvek će je i biti. Mnogo mi je drago zbog gola koji sam postigao danas, jer to je odraz moje želje, truda i rada
", rekao je Ivanović.

Govoreći o povredi, Ivanović je naveo da se "odužilo", da mu je mnogo bilo teško, ali je istakao da ne želi da se vraća više na taj period.

"Povreda me odvojila gotovo mesec dana od terena i rada sa ekipom, ali ja nisam mnogo izgubio u kondiciji, jer sam trenirao dva puta dnevno u teretani i radio u bazenu trudeći se da spreman dočekam prvenstvo. Naravno, mnogo mi je bilo teško, ali ne bih da se vraćam na taj period, bilo pa prošlo i ne ponovilo se", rekao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve