Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.04.2019.

16:33

Haos u NS: Prekid, pet golova, Vojvodina u finišu slomila Partizan!

Fudbaleri Vojvodine savladali su Partizan rezultatom 3:2 u 30. kolu Superlige Srbije i tako se plasirali u plej of, dok će Partizan na kraju biti treći.

Izvor: SN

Autor: SN

Haos u NS: Prekid, pet golova, Vojvodina u finišu slomila Partizan!
Foto: Starsport

Vojvodina je počela utakmicu na najbolji mogući način, postigavši pogodak već u trećem minutu utakmice preko Bojana Matića.

Matić je dobio sjajan pas od Vuka Mitoševića i po zemlji poslao loptu uz levu stativu što Vladimir Stojković nije mogao da odbrani.

Partizan se dugo mučio iako je imao terensu inicijativu i čak 78% vremena loptu u svom posedu i nisu nikako uspevali da dođu do izjednačenja.

Danilo Pantić je krenuo u prodor, ali je oboren tačno ispred šesnaesterca Vojvodine i mesto za izvođenje slobodnog udarca je odgovaralo Zoranu Tošiću, koji je prebacio živi zid i savladao golmana Rockova. U poslednjim sekundama prvog poluvremena, Partizan je ipak stigao do izjednačenja.

Drugo poluvreme je bilo nešto uzbudljivije i interesantnije, pošto smo posle 15 minuta u drugom poluvremenu videli i prekid utakmice.

Glavni sudija je odlučio da prekine utakmicu pošto su navijači Partizana pevali uvredljive pesme Vojvođanima i nisu prestajali uprkos molbama golmana Stojkovića, kao i Zorana Tošića.

Nakon 15 minuta pauze nastavljen je susret, mreže su mirovale sve do 98. minuta kada je Bojan Matić savladao Vladimira Stojkovića i doneo veliku radost navijačima Vojvodine i nadu da će njihov tim otići u plej of Superlige Srbije.

Nedugo potom, Vojvodina je krenula u kontru preko desne strane, na pravom mestu je bio Gajić i Vladimir Stojković je po treći put na meču bio savladan pa je svima bilo kristalno jasno da će Vojvodina otići u plej of Superlige.

Odmah po izvođenju lopte sa "kreča", Partizan je jurnuo ka golu Vojvodine, Zdjelar je asistirao Ivanoviću koji je postigao i drugi gol Partizana, ali ipak samo utešni, pošto je vrlo brzo posle tog gola glavni arbitar dosudio kraj meča.

Na kraju, zaslužena pobeda Vojvodine rezultatom 3:2 nakon interesantnih 100 i više minuta utakmice na novosadskom Karađorđu.

Utakmicu između Vojvodine i Partizana mogli ste da pratite UŽIVO na našem LIVE BLOGU.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

253 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve