Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.04.2019.

23:03

Ikardi pogodio, Inter slavio

Fudbaleri milanskog Intera savladali su Đenou u gostima u 30. kolu italijanske serije A i učvrstili poziciju broj tri.

Izvor: SN

Autor: SN

Ikardi pogodio, Inter slavio
Photo by Paolo Rattini/Getty Images

Đenoa je ugostila Inter na Luiđi Feraris stadionu u Đenovi i meč je završen trijumfom Neroazura rezultatom 4:0, a "glavna vest" u toj utakmici bio je povratak Maura Ikardija i pogodak koji je postigao u 40. minutu utakmice.

Galjardini je u 15. minutu doveo Inter u vođstvo, u 40. je Ikardi sa bele tačke uvećao prednost, da bi je Perišić "potvrdio" u 54. minutu, a Galjardini u 81. je samo zatvorio krug.

Nakon ove pobede, Inter se dodatno učvrstio na poziciji tri i sve su sigurniji učesnici Lige šampiona.

Roma i Fiorentina su u Rimu odigrali jedan prilično zanimljiv meč, koji je završen bez pobednika, 2:2. Viola je hrabro ušla u utakmicu, vodila je dva puta, a Roma se dva puta "vraćala iz mrtvih" preko Zaniola i Perotija.

Andrea Beloti ponovo je heroj Torina, pošto je sa dva pogotka nosio "bikove" do trijumfa nad Sampdorijom, koja je u 83. minutu preko Manola Gabijadinija uspela samo da ublaži poraz od favorizovanog Torina.

SPAL je pobedio Lacio minimalnim rezultatom, a strelac tog jedinog pogotka je bio nekadašnji napadač Atalante, Andrea Petanja i to sa bele tačke. SPAL se ovim trijumfom dodatno udaljio od zone ispadanja i disaće nešto mirnije u finišu šampionata.

Pravu dramu smo gledali u meču između Frozinonea i Parme, pošto je gost koji se inače grčevito bori za opstanak došao do neverovatno važna tri boda nakon jedanaesterca u 11. minutu sudijske nadoknade. Naime, Frozinone je uspevao dva puta da dođe do vođstva, a hrabra Parma dva puta da dođe do izjednačenja, međutim, taj treći pogodak jednostavno nisu stigli da anuliraju, pa je Frozinone došao do jako velike pobede i 20. osvojenog boda 8 kola pre kraja šampionata.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve