Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.04.2019.

20:56

Torcida divljala, na terenu kuljalo – Dinamo slavio na Poljudu!

Fudbaleri Dinama iz Zagreba pobedili su na gostujućem terenu splitski Hajduk minimalnim rezultatom 1:0, u 27. kolu šampionata Hrvatske.

Izvor: PT

Autor: PT

Torcida divljala, na terenu kuljalo – Dinamo slavio na Poljudu!
Photo by EuroFootball/Getty Images

Na velikom hrvatskom derbiju viđeno je sve, pa tako i incidenti, što na tribina, što na terenu.

Domaći navijači su početkom drugog poluvremena zasuli teren bakljama, posle toga su počeli da pale tribinu, a sve se smirilo kada su došli vatrogasci ugasili vatru.

Vatrogasci prvo nisu želeli da idu na sever, pošto je u prvom derbiju ove sezone jedan od vatrogasaca ostao bez prsta posle bačenog topovskog udara. Međutim, vatra je morala da se ugasi i oni su intervenisali.

Pored toga bilo je veoma burno i na terenu. Dinamo je poveo u 27. minutu golom Gavranovića, koji je iskoristio grešku Posaveca i poslao loptu u mrežu.

Posed lopte bio je na strani Hajduka, međutim gosti iz Zagreba bili su opasniji i na kraju su sačuvali prednost i došli do nove pobede.

U 77. minutu viđena je i nemila scena na terenu, pošto je Caktaš (Hajduk) udario Šunjića (Dinamo) i dobio direktan crveni karton. On je dva puta zamahnuo ka njemu, nakon što ga je ovaj držao za dres.

Potom je došlo do sukoba i na terenu, ali se sve brzo smirilo. Do kraja nije bilo golova i Hajduk nije uspeo da pobedi Dinamo pred domaćom publikom treću godinu zaredom.

Na tabeli Dinamo je prvi sa 70 bodova, dok je Hajduk na tek petom mestu sa 43 osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve