Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.04.2019.

20:53

Ristićev gol u pobedi Monpeljea

U Ligi 1 odigrana su dva zaostala susreta, Monpelje je bio bolji od Gengama (2:0), dok je Strazbur pobedio ekipu Remsa rezultatom 4:0.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ristićev gol u pobedi Monpeljea
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Monpelje koji se bori za plasman u Ligu Evrope ostvario je značajan trijumf u kojem je jednu odn glavnih ugola imao i bivši igrač Crvene zvezde Mihailo Ristić.

On je bio strelac drugog gola za Monpelje u 79. minutu. Posle odličnog centaršuta sa desne strane, snašao se u gužvi pred golom gostiju, sa nekoliko metara ubacio je loptu u mrežu Gengama.

Domaćin je poveo u 22. minutu. Brazilac Hilton poslao je dubinski pas na polovinu protivnika, bio je to fenomenalan pas koji je završio tačno ispred Delora kojem nije bilo teško da zatrese mrežu gostiju.

U Strazburu, domaćin je lako izašao na kraj sa ekipom Remsa (4:0). Bio je to meč koji su obeležili dvostruki strelci, Žoao Nuno da Košta i Antoni Gonkalveš.

Da Kosta je zatresao mrežu Remsa u nadoknadi prvog poluvremena fenomenalnim udarcem glavom sa 13 metara. Samo što je krenuo drugi deo, Gonkalveš je odlično ispratio akciju po desnoj strani za prednost od 2:0.

Isti igrač je posle odlične kontre u 69. minutu povisio na 3:0, da bi u 76. minutu posle dosuđenog penala, Da Košta postigao svoj drugi gol na susretu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve