Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.04.2019.

18:35

"Grobari" slave Tošića, Partizan prekinuo crni niz!

Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički sa 3:2 u 29. kolu Superlige Srbije i tako prekinuli niz od četiri uzastopna poraza.

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: Starsport

Utakmica na Stadionu Parizana počela je prilično mirno i nekako malokrvno, prilika je bilo jako malo, na obe strane, a nešto konkretniji su bili gosti.Partizan je uspevao da preuzme inicijativu i imao je nekoliko dobrih šansi iz prekida, preko Zorana Tošića, ali su mreže i dalje mirovale.

ako je bilo sve do 32. minuta utakmice, kada je Rikardo Gomeš uspeo glavom da matira Nemanju Belića i donese crno-belima prednost od 1:0. Nije dugo trajala radost Partizana, pošto je Čukarički već posle pet minuta fudbala uspeo da odgovori, kada je na asistneciju Samjuela Ovusua mrežu zatresao Luka Stojanović, kada je loptu poslao u malu mrežu iza leđa Vladimira Stojkovića.

Iako je Partizan bio agresivan, bio je i nekonkretan, što je Čukarički iskoristio na najbolji način i iz kontra napada preko Ovusua koji je kreirao šansu Lukoviću, dolazi do drugog gola i velike i lepe prednosti od 2:1.

Nekih 15ak minuta je trajala prednost gostiju, da bi iz slobodnog udarca Zoran Tošić doneo izjednačenje Partizanu. Bunio se tada kapiten Docić, pa je zbog prigovora isključen i trener Krunić, koji isprva nije želeo da napusti teren, pa je na kraju to ipak uradio i meč je nastavljen.

Partizan je s levog boka napao, preko Ivanovića, koji je oštro šutirao u Belića, kada se lopta odbila do Zorana Tošića i on je tako postigao svoj drugi gol na meču i doneo je preokret Partizanu.

Pokušali su fudbaleri Čukaričkog da osvoje makar bod do kraja utakmice, ali nisu bili dovoljno konkretni, pa je Partizan nakon preokreta uspeo da slavi. Sada su zauzeli poziciju broj tri u fudbalskom šampionatu Srbije, iza niškog Radničkog i Crvene zvezde.

Utakmicu između Partizana i Čukaričkog mogli ste da pratite na našem LIVE BLOGU.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

196 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve