Nova vest
Fudbal

Petak, 29.03.2019.

12:56

Kazemiro: Zidan je ikona kluba, za nas nikad nije ni otišao

Fudbaler Reala Brazilac Kazemiro izjavio je da je novi-stari trener Zinedin Zidan istinska legenda kluba i da zapravo nikada i nije napustio Santjago Bernabeu.

Izvor: SN

Autor: SN

Kazemiro: Zidan je ikona kluba, za nas nikad nije ni otišao
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Zidan je letos napustio Madrid, samo nekoliko dana pošto su osvojili treću uzastopnu titulu u Ligi šampiona, a na tu poziciju vratio se početkom marta kada je zamenio Santjaga Solarija.

"Zidan je ikona kluba, ne samo kao igrač već i kao trener. Pokazazo je da je više od trenera. Za ekipu, on nikad i nije otišao iz kluba. Uvek smo imali veliku povezanost sa njim. Verovatno je patio za nama sve ovo vreme i zbog toga se vratio, a vratio se isti kao što je uvek bio", rekao je Kazemiro, a prenosi španska "Marka".

Zidan je debitovao pobedom po povratku na klupu Reala, kada je pre reprezentativne pauze "kraljevski klub" pobedio Seltu (2:0) na domaćem terenu. Real je trenutno treći u Primeri sa 12 bodova manje od lidera Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d