Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.03.2019.

23:07

Danci šokirali Švajcarsku, Irska prva u grupi D

Fudbaleri Danske ukrali su bod Švajcarskoj tokom poslednjih devet minuta utakmice, koja je završena bez pobednika sa šest golova, bilo 3:3.

Izvor: SN

Autor: SN

Danci šokirali Švajcarsku, Irska prva u grupi D
EPA-EFE/WALTER BIERI

Golom Konora Hurijana Irska je pobedila Gruziju sa 1:0 i tako zauzela poziciju broj 1 u grupi D sa maksimalnih 6 bodova i 2 postignuta gola, pošto su u prvom kolu savladali Gibraltar u gostima takođe minimalnim rezultatom.

Švajcarska je imala veoma lepu prednost protiv Danske, ali je sve to prokockala u završnici drugog poluvremena. Do vođstva su došli preko fudbalera Šenoe Freulera nakon svega 19 minuta fudbala i tim rezultatom se završilo prvo poluvreme.

Drugih 45 minuta je bilo znatno zanimljivije, pošto smo tada videli čak pet golova. Granit Džaka je povećao prednost Švajcarske na 2:0 u 66. minutu utakmice, a Bri Embolo deset minuta kasnije donosi velikih, velikih 3:0.

Svi su mislili da je meč gotov osim reprezentativaca Danske. Zanka je u 84. minutu postigao gol koji je doneo tračak nade Dancima, da bi Gitkjer u 88. minutu poprilično zabrinuo navijače Švajcarske.

Za totalni šok i sjajan performans gostiju pobrinuo se Dalsgard u trećem minutu nadoknade, koji je tada postigao i treći gol za Dansku i omogućio svojoj reprezentaciji da ne ode kući praznih ruku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve