Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.03.2019.

22:55

Pjanić od heroja do tragičara, Italija "samlela" Lihtenštajn

Fudbaleri Italije ubedljivo su savladali Lihtenštajn rezultatom 6:0, dok je Bosna i Hercegovina remizirala sa Grčkom, 2:2 nakon crvenog kartona Pjanića.

Izvor: SN

Autor: SN

Pjanić od heroja do tragičara, Italija
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Italijani su sa 6:0 savladali Lihtenštajn i tako ostali ubedljivi na prvoj poziciji grupe J. Stefano Sensi je već posle 17. minuta postigao prvi pogodak, a Marko Verati pravom "golčinom" povisio na 2:0 u 36. minutu utakmice.

Iskusni Fabio Kvaljarela igra u fantastičnoj formi i u Seriji A, a to je preneo i na reprezentaciju pošto je dva puta bio precizan sa bele tačke i pomagao "Azurima" da pobedu 4:0 posle samo 45 minuta.

Juventusovo "čudo od deteta" je ponovo pogodilo mrežu, pošto je Mojz Kean u 69. minutu utakmice postigao peti gol Italijana, a Pavoleti sedam minuta kasnije postavlja konačnih 6:0.

U Zenici je bilo vrlo interesantno, pošto je Bosna i Hercegovina lako došla do dva gola na Bilinom Polju, a u drugih 45 minuta su sve to prosuli. Prvi gol za Bosnu i Hercegovinu postigao je Višća već u 10. minutu da bi pet minuta kasnije i Miralen Pjanić bio strelac.

Fortunis je već u 64. minutu sa penala bio precizan i smanjio prednost "Ljiljana" na 2:1. Pjanić je samo minut nakon gola Fortunisa zaradio crveni karton i tako ostavio svoj tim "na cedilu".

Grci su majstorski iskoristili ovaj kiks Pjanića i preko Dimitrisa Kolovosa u 85. minutu došli do izjednačenja i tako "bacili na kolena" četu Roberta Prosinečkog.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve