Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.03.2019.

19:33

Džerard: Ako Liverpul bude prvak, biću najsrećniji na svetu

Stiven Džerard je u subotu na "Enfildu" postigao gol u poslednjem minutu za pobedu od 3:2 u susretu legendi Liverpula i Milana.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Džerard: Ako Liverpul bude prvak, biću najsrećniji na svetu
Photo by Ian MacNicol/Getty Images

Prihod od meča kojem je prisustvovalo 50.000 gledalaca išao je u humanitarne svrhe, a na terenu su bili mnogi koji su igrali ono čuveno finale Lige šampiona 2005. u Istanbulu.

Tada je Liverpul posle 0:3 na poluvremenu stigao do 3:3 i pobede na penale, a Džerard je podigao pobednički pehar.

Sada trener Rendžersa je bio upitan da li veruje da tim može do prve titule posle 29 godina.

"Bez obzira što nisam u Liverpulu i dalje osećam pritisak kao da jesam. Uvek mi je sve to negde u mislima. Imam posao na dnevnoj bazi i moj fokus je svakako na Rendžersu, ali krajičkom oka pratim šta se dešava na Enfildu i nadam se da momci nekako mogu da stignu preko te magične crte, jer ako uspeju, biću najsrećniji čovek na svetu", rekao je Džerard.

Kaže da mu je prijao povratak na "Enfild".

"Uvek je poseban osećaj vratiti se na Enfild. Posebno kad je pun i kad obučete dres. Igrati protiv Milana sa bivšim kolegama i postićo gol za pobedu, to je zaista poseban osećaj", zaključio je Džerard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve