Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.03.2019.

18:32

Bruka: U Dobanovcima se potukli igrači Budućnosti i Metalca

Neredi na našim fudbalskim terenima nisu neka novost, sve ih je više, a novi šamar srpskom fudbalu zadat je na susretu Prve lige Srbije u Dobanovcima.

Izvor: B92

Autor:B92

Bruka: U Dobanovcima se potukli igrači Budućnosti i Metalca
Foto: YTSS/Prva Liga Srbije

Sastali su se domaća Budućnost i Metalac, rezultat je bio 2:1 za Dobanovčane, ali malo ko će pamtiti rezultat koji je ostao u senci neprijatnih scena na terenu.

U 20. minutu utakmice obe ekope ostale sa desetoricom igrača na terenu. Došlo je do gužve, tuče, sevale su pesnice, a u tom momentu Metalac je vodio sa 1:0.

Arbitar je u svlačionicu poslao Bojana Mlađenovića iz Metalca i Aleksandra Stojkovića iz Budućnosti, kojem je to očigledno teško palo, pa je nastavio da se buni.

Budućnost je u nastavku napravila preokret. Lazar Milošev je postigao gol iz slobodnog udarca, da bi u 60. minutu dosudio penal za Budućnost. Strelac gola sa penala bio je Đurađ Dobrijević, a ovim bodovima Budućnost se udaljila iz takozvane opasne zone.

Trener gostiju je zbog prigorova udaljen sa klupe, a direktor gostijućeg metelca Bojan leontijević je posle meča negodovao zbog svega što se dogodilo.

"Od samog dolaska na stadion, pa i u toku utakmice nikome nije bilo jasno zašto mi toliko "zatežemo" mada ne znam šta to tačno znači, s obzirom da svaku utakmicu igramo sa identičnim pristupom, a to je da na krajnje sportski način nadvisimo protivnika. Sa druge strane domaćinu danas trebaju bodovi, vrlo zanimljivo, kao da nama manje trebaju", rekao je Leontijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve