Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.03.2019.

17:20

Rusija ubedljiva u Kazahstanu, slavlje Velšana

Reprezentacija Rusije ostvarila je prvu pobedu u kvalifikacijama za Evro 2020.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Rusija ubedljiva u Kazahstanu, slavlje Velšana
AP Photo

Izabranici selektora Stanislava Čerčesova su posle prvog poraza u Grupi I protiv Belgijue od 3:1, zaigrali sigurnije, otvorenije i na kraju slavili pobedu od 4:0.

U glavnoj ulozi bio je dvostruki strelac Denis Čerišev, svakako najzaslužniji za trijumf "zbornaje komande" na susretu u Nur Sultanu, bivšem Almatiju.

Čerišev je već u 19. minutu savladao golmana Kazahstana da bi bukvalno pred odlazak na odmor, u drugom minutu nadoknade u prvom poluvremenu, još jednom postigao gol za prednost Rusa od 2:0.

Artjom Dzjuba je u 52. minutu povisio prednost gostiju na 3:0, da bi konačan rezultat od 4:0 za Rusiju postavio autogolom Bajsebekov u 62. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Na stadionu u Kardifu pobedu je slavila i reprezentacija Velsa koja je bila bolja od Slovačke (1:0).

Izabranici selektora Rajana Gigsa poveli su veoma rano, tačnije u petom minutu pogotkom Danijela Džejmsa. On je odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora i golman Slovačke Martin Dubravka je bio nemoćan.

Kako je Džejms postigao gol pogledajte OVDE.

Posle ovog meča, Vels, Hrvatska i Slovačka imaju po jednu pobedu u Grupi E.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve