Nova vest
Fudbal

Subota, 23.03.2019.

13:46

Magija: Pogbin pas za Grizmana, potez iz snova VIDEO

Reprezentativac Francuske Pol Pogba još jednom je pokazao koliko je talentovan.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Magija: Pogbin pas za Grizmana, potez iz snova VIDEO
EPA-EFE/DUMITRU DORU

Vezista Mančester junajteda je na utakmici kvalifikacija za Evro 2020. u Moldaviji, koji su svetski prvaci dobili rezultatom 4:1, bukvalno spojio sa golom Antoana Grizmana.

Dogodilo se to u 23. minutu pri rezultatu 0:0. Pogba i Grizman su ustvari izmenili dupli pas i to tako što je Grizman ostavio loptu Pogbi na 18 metara, da bi utrčao u kazneni prostor iza leđa odbrane Moldavaca.

Pogba nije čekao ni sekund, poslao je fantastičnu parabolu, Grizman se našao na pravom mestu i neodbranjivim volej udarcem loptu je poslao u mrežu domaće reprezentacije.

Grizman i Pogba inače često razmenjuju slične pasove, Pogba ga često "traži" pred golom i sa veće udaljenosti, ali nema sumnje da je ovaj potez zaista bio prelep. I lepo je što se završio pogotkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve