Nova vest
Fudbal

Subota, 23.03.2019.

09:49

Argentina izgubila, Mesi se lakše povredio

Fudbaleri Argentine poraženi su u prijateljskom meču u Madridu od reprezentacije Venecuele (1:3).

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Argentina izgubila, Mesi se lakše povredio
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

I ne samo to, na stadionu "Vando Metropolitano", povredio se najbolji igrač "gaučosa" i Barselone Lionel Mesi, ali čini se da nije ništa ozbiljnije u pitanju.

Višestruki osvajač nagrade "Zlatna lopta" odigrao je svih 90 minuta da bi se tek po završetku meča požalio na bolove u preponama tako da je iz preventivnih razloga odlučeno da preskoči narednin duel.

Argentinci se u utorak 26. marta sastaju sa Marokom i prema informacijama iz FS Argentine, Mesi neće igrati na toj utakmici.

Ipak, čini se da će sa njim sve biti uskoro u redu i da neće biti problema da zaigra u timu prvaka Španije, ekipe Barselone u gradskom derbiju sa Espanjolom koji je na programu 30. marta.

Na utakmici sa Venecuelom povredio se i Gonzalo Martinez koji će propustiti takođe meč sa Marokom.

Kada je reč o susretu Argentine i Venecuele, treba reći da je Venecuela na poluvremenu imala prednost od 2:0 koju su joj doneli Rondon u šestom i Jon Muriljo u 44. minutu.

Lautaro Martinez je u 59. minutu postigao jedini gol za Argentinu, da bi konačan rezultat u 75. minutu postavio Džozef Martinez pogotkom iz jedanaesterca.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve